top of page

Mental coaching

Op alle vlakken waarbij er behoefte is aan het verbeteren van prestaties, biedt Mental Coaching mogelijkheden. Ken en herken je beperkingen en zie in dat hierin ook je mogelijkheden liggen. Laat je niet beperken omdat je denkt dat het niet kan.

 

Mental Coaching is niet leeftijdsgebonden. Voor werkelijk iedere leeftijdsgroep kan Mental Coaching iets betekenen. Het is leuk, verrassend, verhelderend en geeft je energie. Merk al snel verandering in jezelf en doe wat velen voor je ook hebben gedaan. Met succes!

 

  • Topsport

  • Recreatieve sport

  • Werk

  • School

  • Opleiding

  • etc.

 

Bedenk het en het is mogelijk het beter te doen.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact met ons op;

Artiesten

Performance is voor een artiest wat een artiest is voor performance. Onlosmakelijk met elkaar verbonden, essentieel voor het vak.

Zonder goede performance is de kans op succes klein. Men verwacht immers altijd het beste van je te krijgen. Wat er ook gebeurt. De lat ligt onafgelaten hoog, de concurrentie is stevig en er moet continu sprake zijn van prestatiedrang om te blijven excelleren.

Als artiest ligt er een flinke druk op je schouders en dien je mentaal sterk te zijn. Of je nu voor de schermen werkzaam bent als zanger/zangeres, acteur/actrice, danser, of presentator/presentatrice of achter de schermen als regisseur, auteur of producer. Het artiestenvak is meer dan spotlights alleen. Voorbereiding is het grootste deel van je presentatie dus wanneer het daar mis gaat, blijft je prestatie achter.

Onder de artiesten die we tot nu toe hebben mogen begeleiden een aantal zeer succesvolle BN-ers en aanstormend talent. En we mogen, net als bij onze andere doelgroepen met trots zeggen dat we als zeer gewaardeerd worden beschouwd.

Met nimmer aflatend respect voor de privacy van onze cliënten en met bescherming van onze ethische code zijn we je graag tot dienst.

Neem voor info of een vrijblijvende afspraak contact met ons op.

Ook hierbij kun je rekenen op onze integriteit. 

Artiesten

Sport

Sport Mental Coaching is een zeer bekende vorm van Mental Coaching.

Voor velen is sport een (zeer) prestatiegerichte bezigheid. Of dat nu op recreatief

of op professioneel (top)niveau is. Je grenzen verleggen in de sport is niet alleen een kwestie van sterker, sneller of behendiger worden. Het heeft evenzoveel te maken met je mentale ontwikkeling. Wanneer een situatie vraagt om extra inzet, heb je dus niet alleen fysiek maar ook mentaal ruimte nodig om op of terug te schakelen.

Of het nu gaat om sport op amateur,- of recreatief niveau of om sport op professioneel of top niveau. We helpen je blokkades weg te nemen en je focus intenser te maken om nog meer uit je sport te halen.

Sport
bottom of page